Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Završen prvi dio sezone u Županijskoj malonogometnoj ligi - MNK Plat deveti

Nakon odigranih osam kola Županijske malonogometne lige koja se igra u dvorani na Grudi MNK Plat se s dvije pobjede, te po tri neriješenim rezultata i poraza nalazi na devetom mjestu tablice natjecanja u kojem sudjeluje 15 klubova. Plaćani su pobjede zabilježili protiv Omble i Dunava, odigrali neriješeno s Čilipima, Sokolom i Cavtatom, a izgubili od UNIDU, Zmaja i Dube Konavoske.

Za MNK Plat u jesenskom dijelu prvenstva su nastupali; Nikša Kisić, Leo Pušić, Ivan Raić, Vlaho Bender, Davor Mišić, Vlaho Previšić, Miljenko Meštrović, Petar Kraljić, Božo Raguž, Jasmin Hasanović, Luko Paskojević, Domagoj Prkut, Kristijan Prkut, Jasmin Salihović, Ante Alerić i Ivo Katić.

Prvenstvo se nastavlja 13. siječnja.



Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn