Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

"Palčićevih 8" - Humanitarni malonogometni turnir kafića u dvorani na Mljekari

Za kraj godine malonogometni entuzijasti Mateo Delić i Marijo Puljić pripremili su još jedno zanimljivo događanje u Sportskoj dvorani OŠ Župa dubrovačka. U organizaciji ŠMN Square Župa Dubrovačka i Udruge Palčić gore u četvrtak i petak, 28. i 29. prosinca održat će se humanitarni turnir 8 kafića pod nazivom "Palčićevih 8" na kojem će nastupiti ekipe Konoba Tomislav sa Zvekovice, Konoba Koloseum, Caffe bar Belfast, Caffe bar Mirakul i Cafe bar Puls iz Dubrovnika, Caffe bar Kiss iz Mokošice, Riva iz Slanoga i domaći Caffe bar Catamaran iz Srebrenog.

Prvog dana turnira igraju se četvrtfinalni susreti, a drugi dan, u petak, 29. prosinca, na rasporedu su polufinalne utakmice, finale te dvije revijalne utakmice. Prva revijalna utakmica između nogometnih nada igrat će se po završetku prve polufinalne utakmice, a druga revijalna utakmica između druge polufinalne utakmice i finala. Tada će nastupiti legende dubrovačkog nogometa. Sve utakmice turnira sudit će prvoligaški suci, ponajbolji hrvatski sudački par, Ivan Mujan i Andrej Topić iz Splita.

U suradnji s Udrugom Palčić gore svaka od ekipa će imati svoju boju majice. a kotizacija za turnir je upravo kupnja majica, svaka ekipa se obavezala na kupnju 15 komada. Prihod od majica ide za pomoć Udruzi Palčić gore, a u akciju će se uključiti i gledatelji kupnjom ulaznice po cijeni od 10 kuna za svaki dan, uz mogućnost kupnje majice na ulazu u dvoranu.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn