Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Kreće osmi Turnir župskih mjesta - Prijave ekipa s popisom igrača do 20. siječnja

Osmi po redu Turnir župskih mjesta počinje u subotu 25. siječnja. Otvorene su prijave ekipa koje ove godine moraju dostaviti popis igrača s voditeljem i to do 20. siječnja.

Ekipe se mogu prijaviti putem Facebook stranice turnira ili kontaktiranjem jednog od organizatora.

Naslov prvaka brani Brašina, a tko će ove godine podignuti prijelazni pehar našeg portala doznat ćemo krajem veljače.

Podsjetimo, u dosadašnjih sedam turnira čak šest puta pehar je podigla momčad iz Čibače, tri puta Gornja Čibača, dva puta Fix Čibača i jednom Mini Čibača.

U izboru najboljih pojedinaca Leo Pušić (Brašina) ima četiri nagrade, tri puta bio najbolji strijelac 2015, 2016. i 2018/19, a lani je proglašen i za najboljeg igrača turnira.

Josip Vidić (Fix Čibača) je čak tri puta proglašen najboljim igračem turnira 2014., 2016. i 2017. godine.

Tri titule ima i Mario Benić (Gornja Čibača) ali u dvije kategorije, dva puta je bio najbolji strijelac 2012. i 2014., a 2013. je proglašen za najboljeg igrača turnira.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn