Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Festa Dubrovnik 2015 - Festa od Orkestra

Četrnaestu godinu za redom višednevna manifestacija FESTA 2015 DUBROVNIK, koja tradicionalno otvara službeni program proslave blagdana Svetoga Vlaha i Dana Grada Dubrovnika. Glazbeni dio programa ove je godine u cijelosti posvećen velikoj 90-toj obljetnici Dubrovačkog simfonijskog orkestra, pa se iduća Festa najavljuje kao FESTU OD ORKESTRA!

PROGRAM FESTE 2015 DUBROVNIK

FESTA OD KLAPA u četvrtak 29. siječnja 2015. (20,00) u Kazalištu Marina Držića, koja će okupiti 15-tak muških i ženskih klapa uglavnom iz Dubrovačko-neretvanske županije, bit će također u čast 90-te obljetnice Orkestra, pa će u završnici koncerta sve klape nastupiti uz dubrovačke simfoničare! Kroz prigodni tratamenat, tradicionalno, predstavit će se udruga AGROTURIZAM KONAVLE. Ulaznice: 50 kn na blagajni Kazališta.

FESTA 2015 DUBROVNIK - središnji revijalni koncert u petak 30. siječnja (20,00) u Revelinu: VEČER OD MJUZIKLA I FILMSKE GLAZBE, gosti Dubrovačkog simfonijskog orkestra kojim će ravnati Tomislav Facini su: Giuliano, Ivana Kindl, Danijela Pintarić & Markos. Pjevat će se najpoznatije pjesme iz mjuzikala i iz filmova, a Dubrovački simfonijski orkestar predstavit će se u potpuno drugačijem svjetlu. Ulaznice: parter i VIP 70 kn, stajanje 50 kn, se mogu kupiti u uredu Culture Cluba Revelin, Mercante, 2. kat, rezervacije i info: 098 533 531

U subotu 31. siječnja (19,00) u Katedrali: DUBROVAČKE OPERNE DIVE

40 GODINA DUGMETA, u subotu 31. siječnja (23,00) – veliki obljetnički koncert Goran Bregović, Alen Islamović i Orkestar za vjenčanja i sprovode u Culture Clubu Revelin. Ulaznice: 150 kn i VIP 250 kn se mogu kupiti u uredu Culture Cluba Revelin, Mercante, 2. kat, rezervacije i info: 098 533 531

Izložba Josipa Škerlja i Miša Baričevića – u utorak 27. siječnja - Kazalište Marina Držića (19,30) u suradnji s Hrvatskom maticom iseljenika u Dubrovniku., a izložba Josipa Ivanovića u 20 h u galeriji Sebastian.

U petak 30. siječnja u 11,00 u hotelu More: radionica Feste od vina – o sljubljivanju autohtonih jela i vina dubrovačkoga kraja!

U ponedjeljak 2. veljače na Kandeloru u Luži od 12,00 priredit će se Festa od vina s Gospodarskom i Obrtničkom komorom Dubrovačko-neretvanske županije, na kojoj će se predstaviti proizvodi uljara i maslinara županije.

U petak 6. veljače (20,00) u Revelinu KAŠE, ĐELO I ORKESTAR. Dubrovačka klapa KAŠE uz Dubrovački simfonijski orkestar izvest će uspješnice iz skladateljskog opusa Đela Jusića pod nazivom „Pusti da ti leut svira“. Ulaznice: 40 kn se mogu kupiti u uredu Culture Cluba Revelin, Mercante, 2.kat, rezervacije i info: 098 533 531


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn