Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Godina posvećenoga života; Hrvatski redovnici i redovnice snimili himnu "Hvala redovnika" (VIDEO)

U povodu Godine posvećenoga života hrvatski redovnici i redovnice snimili su redovničku himnu i video spot "Hvala redovnika". Promocija himne i videa na nacionalnoj razini održana je sinoć (srijeda 26. studenoga) u 19 sati u dvorani "Vijenac" na zagrebačkom Kaptolu.

Isti video bit će prikazan i u dubrovačkoj katedrali u nedjelju 30. studenog nakon mise kojom će biskup Uzinić otvoriti Godinu posvećenog života u našoj biskupiji.

I Dubrovačka biskupija ima novoosnovani zbor redovnika i redovnica, a koji će prvi put nastupiti u subotu 29. studenog u 20 sati u crkvi sv. Ignacija u Dubrovniku na molitvenom bdijenju uoči otvaranja Godine posvećenog života.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn