Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg


 

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja.

Više o kolačićima pročitajte ovdje

Prihvaćam

Željko Joksimović ipak zapjevao u Kuparima (FOTO)

Beogradska estradna zvijezda Željko Joksimović, čiji je dolazak zadnjih dana podigao veliku prašinu i izazvao prosvjede dijela mještana naše Općine, nastupio je sinoć na plaži u Kuparima. Iako je najavljivano tri do četiri tisuće ljudi, na plaži ispod nekadašnjeg hotela Goričina se okupilo oko tisuću posjetitelja većinom žena, među kojima smo primijetili tek manji broj Župljana. Joksimović je koncert počeo s nekoliko svojih pop uspješnica s kojima je ovaj srpski pjevač stekao status "balkanske glazbene zvijezde" posebno popularne kod ženskog dijela publike. U drugom dijelu, od Joksimovića nazvanom "diskoteka", s bine su odzvanjale pjesme poznatog istočnog narodnjačkog melosa obrađenog u modernijim "disko" ritmovima.

Koncert je protekao bez i najmanjeg incidenta, a pratile su ga dosad neviđene mjere osiguranja. Od samog ulaza u Kupare, parkom do plaže i na okolnim prostorima policajce se moglo vidjeti na svakom kantunu, dok je prostor oko same bine osiguravalo tridesetak zaštitara organizatora.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn