Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Popularni srpski pjevač nastupa na plaži u Kuparima

Iako još nema službene najave i potvrde organizatora, proteklih je dana medijsku prašinu podigla vijest o dolasku popularnog srpskog pjevača Željka Joksimovića u Kupare, gdje bi na tamošnjoj plaži, poznatoj po gostovanjima najpopularnijih svjetskih DJ-a, trebao održati koncert u subotu, 25. kolovoza. Najava ovog koncerta je pokrenula lavinu komentara, a sudeći prema iskazanom interesu na koncertu se uz jake mjere osiguranja očekuje više tisuća ljudi. Željko Joksimović već je više puta gostovao diljem Hrvatske, a prvo gostovanje srpskog pjevača u Dubrovniku bi trebalo biti upravo u Kuparima, mjestu koje još uvijek svojim izgledom posjetitelje podsjeća na najteže razdoblje u povijesti našeg kraja, ratna razaranja početkom devedesetih godina prošlog stoljeća. Upravo tu činjenicu u komentarima, organizatorima zamjeraju protivnici održavanja ovog koncerta.

Joksimovićevi najveći uspjesi se vežu uz međunarodni televizijski festival Eurosong. Prvi nastup na tom festivalu je imao 2004. godine kada je predstavljao tadašnju zajedničku državu Srbije i Crne Gore pjesmom Lane Moje te osvojio drugo mjesto iza ukrajinske pjevačice Ruslane. Napisao je i muziku za pjesmu kojom je sarajevska grupa Hari Mata Hari predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu u Ateni 2006. godine, a vodio i program Pjesme Eurovizije 2008. koja je održana u Beogradu. Ove je godine predstavljao Srbiju na Pjesmi Eurovizije 2012 u Bakuu, Azerbejdžan gdje je predstavio pjesmu "Nije ljubav stvar".

slika; zeljkojoksimovic.com