Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Stefani Grbić i dubrovačke umjetnice nastupile u dvorani Yehudi Menuhin Forum u Bernu

Župska pijanistica Stefani Grbić i dubrovačke umjetnice violinistice Đana Kahriman i Iva Vukić, violončelistica Martina Vuletić, te studentica pjevanja u Bielu Nikolina Dominković nastupile su u koncertnoj dvorani Yehudi Menuhin Forum u Bernu sa švicarskim zborom Belperchor i ansamblom Camerata Zagreb u organizaciji Belperchoira pod vodstvom Mathiasa Behrendsa.

Na prvoj koncertnoj izvedbi 25. rujna (2019) nazočila je i Hrvatska veleposlanica u Švicarskoj dr. sc. Andrea Bekić  te se posebno zahvalila solistima sopranistici Nikolini Pinko i pjevačici Nini Kraljić koja nas je 2016. predstavljala na Euroviziji u Stockholmu. Veleposlanica je izrazila oduševljenje na švicarsko-hrvatskoj suradnji te pružila podršku za iduće koncerte. Program je sadržavao širok repertoar od popularne glazbe (Abends, Broken Vow, Lost on you, All by myself, Addicted to you) do klasike (Ebben! Ne andro lontana, Tu vedrai che amor in terra) te je u repertoaru također izvedena Tvoja Zemlja na opće oduševljenje publike. Sve aranžmane je posebno za ovaj ansambl i zbor napisao Wieland Reissmann, s iznimkom skladbe The Hours koju je aranžirao naš sugrađanin dubrovčanin Damir Butigan.

Na drugom koncertu 27. rujna uslijedila su dva dodatka te stajaće ovacije, a u nedjelju 29. rujna će uslijediti i treći koncert.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn