Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Pogledajte kako je bilo na "Večeri za jednog" Kluba +65 u Srebrenom (FOTO/VIDEO)

Zahvaljujući dramskoj grupi Kluba +65 koja pod vodstvom volonterke i glumice Izmire Brautović djeluje pri dubrovačkom Crvenom križu, malobrojni Župljani koji su sinoć došli u veliku dvoranu Općine u Srebrenom, imali su priliku besplatno pogledati predstavu "Večera za jednog" Freddieja Frintona koja se temelji na tekstu napisanom 1920.godine, a više puta je ekranizirana i prikazivana u kazalištima diljem svijeta ponajviše u skandinavskim zemljama i to obično na Novu Godinu.Predstava simbolizira jedan životni vijek gospođe koja svake godine u isto vrijeme spravlja večeru za nju i njene stare zamišljene prijatelje, a kamarijer strpljivo služi i nju i svakoga od njih. Njoj, na zadovoljstvo, ta večera završi, na njenu sreću a njegovu nesreću, u krevetu „kako i svake godine“. U režiji Izmire Brautović, u ulozi Klare sinoć smo vidjeli Leandru Gluhan, a u ulozi kamerijera Nika - Josipa Pepa Kerschbaum.Sinoćnja izvedba je bila humanitarnog karaktera, pred ulazom u dvornu su se prikupljali dobrovoljni prilozi za teško oboljelu djevojčicu iz Župe dubrovačke.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/kultura/vecera_za_jednoga{/gallery}

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn