Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Zagrebačko predstavljenje zbirke priča "Tu sam!", prve knjige Vedrana Mezeija

Nakon što je u travnju ove godine u dvorani Visia predstavljena prva knjiga Vedrana Mezeija "Tu sam! - sedam priča na putu do odredišta", knjiga će 26. studenog imati i zagrebačku premijeru u kazalištu Mala Scena s početkom u 19:00 sati.

Podsjetimo, knjiga je zbirka sedam različitih priča koje govore o neobičnim događajima u životu običnih ljudi. Iako je podnaslov knjige 7 priča na putu do odredišta, a sam nas autor kroz priče vodi na put u Pariz, Rim, London, Amsterdam, prašume i favele Rio de Janeira, preko egipatskih piramida, na kraju čitanja, svatko će za sebe morati pronaći odredište ili barem put kojim želi krenuti.

Nakon predstavljanja u travnju "Tu sam!" je vrlo brzo postigao velik uspjeh među hrvatskom čitalačkom publikom. Prvo izdanje je rasprodano već u lipnju, a portal Čitaj knjigu u svibnju ju je proglasio jednom od najboljih knjiga u 2018. godini.

Na zagrebačkom predstavljanju, uz autora, o knjizi će govoriti Alis Marić, osnivačica i voditeljica književnog bloga Čitaj knjigu, Bruno Šimleša, kolumnist, spisatelj i predavač, a voditelj programa bit će Krešimir Krnic, profesor na Odsjeku za indologiju i dalekoistočne studije pri Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Autor zahvaljuje svima koji su mu pomogli u izdavanju i promociji knjige, a ovom prilikom posebno Općini Župa dubrovačka na potpori povodom nadolazeće promocije u Zagrebu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn