Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Limena glazba Župa dubrovačka obilježila šestu obljetnicu osnutka

Na inicijativu Iva Breškovića i prof. Ante Mojaša, koji je bio prvi učitelj glazbe, te grupe entuzijasta (Kate Pendo, Katarine Barović, Nika Benić, Marka Handabake i pok.Vesne Miloslavić), a uz veliku pomoć općine Župa dubrovačka 2. travnja prije šest godina osnovana je Limena glazba Župa dubrovačka. Od osnutka do danas kroz glazbu je prošlo preko 70 djevojaka i dječaka naše općine, koji su u njoj naučili svirati limene , puhačke i udaračke instrumente.

Redovno nastupaju na svim značajnim događanjima u našoj općini uključivši tradicionalne Božićne Kolende i nastupe na Župskom ljetu, a redovni su sudionici Feste sv.Vlaha i Županijskog natjecanja puhačkih orkestara u Dubrovniku. Usko surađuju sa Župskim mažoretkama i KUD Marko Marojica.

Svim članovima, a posebno osnivačima čestitamo šesti rođendan Župske limene glazbe.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn