Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Komedija "Župski Romeo i Julija" zabavila i nasmijala Konavljane (FOTOGALERIJA)

Brojni Konavljani i ostali gosti koji su sinoć došli u dvoranu Doma kulture na Grudi dobro su se zabavili i nasmijali uz Amatersku glumačku družinu "Sve za Župu" koja je svoju popularnu komediju "Župski Romeo i Julija" po prvi put izvela izvan svoje općine.

Dom kulture je bio premalen da bi primio svu zainteresiranu publiku. Stalo se čak i na nogama, prema procjeni je bilo oko 350 ljudi. Dobrovoljnim prilozima prikupljao se novac za podmladak N.K. "Slaven".

Članovi AGD "Sve za Župu" predvođeni voditeljicom profesoricom Fani Perun zahvaljuju supružnicima Romani i Maru Zglav, te Božu Deranji koji su za ovu izvedbu izradili nove kulise. Posebno zahvaljuju Župki i konavoskoj nevjesti Mari (Zec) Bokarici, koja je sve organizirala, a potom ih ugostila u svojoj kući.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/kultura/romeo_i_julia_gruda{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn