Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Klapi Kaše Zlatna plaketa i Nagradu publike na 12. Festivalu klapa u Makarskoj

Na 12. Festivalu klapa uz mandoline i gitare u Makarskoj, 26. kolovoza 2016. župsko dubrovačka klapa Kaše je osvojila Zlatnu plaketu – prema ocjeni  stručnog ocjenjivačkog suda te Nagradu publike. Nastupilo je 11 poznatih klapa, a festival se održao pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i Splitsko-dalmatinske županije, u organizaciji Grada Makarske i Turističke zajednice grada Makarske.

Kaše su izvele pjesme„Tamo di brnistra cvate“ (V. Dragojević – P. Mirić) i „Tiho je negdje svirala mandolina“ (L. Capurso – D.Mojaš). Na dodjeli nagrada, na zahtjev publike, zapjevala se i popularna „Perunjela“.  Klapa Kaše sada već broji preko 40 nagrada što je i dalje slovi za jednu od najtrofejnijih klapa u zemlji. Iduće godine će proslaviti i desetu godišnjicu postojanja.

foto: Ivo R.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn