Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Predstavljanje knjige Tonka Radice "Dubrovnik i okolica" u Velikoj vijećnici Općine

U utorak, 24. svibnja Družba Braća Hrvatskog zmaja - Zmajski stol u Dubrovniku i Izdavačka kuća Merdijani u suradnji s Općinom Župa dubrovačka organizira predstavljanje knjige Tonka Radice "Dubrovnik i okolica"

Riječ je o stručnom djelu koje prvenstveno s geografskog i prostorno planerskog aspekta, objašnjava učinke djelovanja suvremenih društvenih procesa na preobrazbu grada Dubrovnika i njegove okolice. Razmatra se suvremeno razdoblje poslije Drugog svjetskog rata do današnjih dana.

Uvodnom riječi nazočnima će se obratiti općinski načelnik Silvio Nardelli, a knjigu će predstaviti akademik Dragutin Feletar, dr.sc. Petar Feletar i autor mr.sc. Tonko Radica.

Predstavljanje knjige "Dubrovnik i okolica" održat će se u Velikoj vijećnici Općine s početkom u 19 sati.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn