Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Subrenum i Kaše nastupili na "Festi od klapa 2016" u Kazalištu Marina Držića (FOTO)

Tradicionalna Festa od Klapa napunila je i ove godine Kazalište Marina Držića do posljednjeg mjesta. Među deset klapa koje su klapskom pjesmom uvele publiku u ovogodišnju Festu, nastupio je i župski Subrenum, te župsko - dubrovačka klapa Kaše, a mještana naše Općine je bilo i među članovima drugih klapa.

Na kraju koncerta sve klape su zajednički premijerno izvele pjesmu "Ovo je grad svetoga Vlaha" autora Vicka Dragojevića i Davora Mojaša, koja je nastala povodom godine svetoga Vlaha, a sa željom da ostane trajna veza klapa, Feste i svetoga Vlaha. Klapama se u izvedbi ove nove himne Parcu pridružio kvartet Dubrovačkog simfonijskog orkestra.

USKORO VIDEOPRILOG ŽuTV-a


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn