Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

U petak Dječji karneval fest, 31.siječnja Župski karnevo na Stradunu, Ultimi 9.veljače

Prijestupna 2016. godina donosi jedne od najkraćih poklada u zadnjih desetak godina, pa umjesto kako smo navikli po Svetom Vlahu, ovogodišnja maškarana događanja u Župi počinju već ovaj tjedan, u petak 22. siječnja. Toga dana u Spioni će se okupiti djeca školskog uzrasta.

- Ove smo godine angažirali Jakšu Boškovića koji je uvježbao dio djece koja će nastupiti na Župskom dječjem karneval festu - poručuje predsjednik Župskog karnevala Đuro Handabaka.

Maškarana zabava vrtićke djece u prostorima vrtića u četvrtak, 28. siječnja.

U predvečerje Župskog karnevala, u subotu 30. siječnja u Domu na Donjem Brgatu će se održati zabava uz nastup DJ Mexicana.

- Na karnevalu očekivamo 150 gostujućih maškara. Kako bi gostima osigurali više događanja od samog nastupa u povorci karnevala u Domu na Donjem Brgatu večer prije organizirali smo maškaranu zabavu na kojoj naravno očekujemo i dosta Župljana - rekao je predsjednik Župskog karnevala.

I ovogodišnja povorka Župskog karnevala na Stradunu donosi novitate.

- Preporučena tema karnevala je "Tvoje lice zvuči poznato" tako da će dio skupina izvoditi svoje glazbene točke. Bit će tu i grupa koje će se svojim nastupom osvrnuti na aktualna događanja u Gradu, Županiji i državi, te svoje satiričke poruke sami prenijeti publici na Stradunu - naglašava Đuro Handabaka.

Ni tradicionalna Večera od šporkih makarula, na kojoj se obavlja primopredaja barjaka domaćina karnevala nije prošla bez novosti. Tako će se nakon primopredaje barjaka i večere od šporkih makarula na ovogodišnji Četvrtak od poklada održati i zabava maškarana zabava u u Domu na Donjem Brgatu.

Već drugi tjedan veljače donosi Ultimi od poklada i tradicionalnu povorku župskih karnevala kroz Župu u utorak, 9. veljače kada zabavom u Spioni završavaju ovogodišnja pokladna događanja u našoj općini.

PROGRAM OVOGODIŠNJIH POKLADNIH DOGAĐANJA U ŽUPI

22.siječnja - 16 sati, Spiona
Župski dječji karneval fest

28.siječnja - Maškarana zabava u Dječjem vrtiću

30.siječnja - 20 sati, Dom Donji Brgat
Maškarana zabava - DJ Mexicano

31.siječnja - Župski karnevo
Okupljanje maškara u 11:00 ispred Spione, u 12:00 polazak povorke kroz Župu, u 15:00 Župski karnevo na Stradunu

od 18. do jutra .. Spiona, Maškarana zabava uz Teatar i Trio Laus

4.veljače 18 sati, Dom Donji Brgat
Primopredaja barjaka i Maškarana zabava - DJ Mexicano

9.veljače - Ultimi od karnevala kroz Župu
Okupljanje maškarane povorke na Kantulama u 13:30 sati.

9.veljače - u 20:00 sati, Spiona
Ultima maškarana zabava uz VertigoPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn