Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski Romeo i Julija; Shakespeareova tragedija pretvorena u simpatičnu župsku komediju (FOTO)

Na tragu poznate priče o ljubavi dvoje mladih čije su obitelji u svađi nastala je komedija Župski Romeo i Julija. Međutim, Shakespeareovu tragediju Fani Perun je pretvorila u simpatičnu župsku komediju s karakterističnim lokalnim "škercima" dobro uklopivši zaplet Romea i Julije u poznate odnose nekadašnjih mještana Mlina i ostatka Župe. Ljubav Luce i Miše na kraju umjesto tragedijom završava pomirbom obitelji i novim ljubavima, sve u skladu s završnom porukom predstave "nemojte se karat, volite se ljudi".

Amaterska glumačka družina „Sve za Župu" razveselila je i dobro nasmijala gledatelje na sinoćnoj premijeri s pozivnicama u Domu u Martinovićima. Izvedba župskih glumaca amatera pozitivno je iznenadila publiku koja se brzo i sama uživjela u predstavu. Iako je riječ o njihovom prvom nastupu, bila je to izvedba uigranog tima entuzijasta koji su uživali u glumi i interpretaciji svojih likova.

Predstavu možete pogledati večeras u 18:30 i 20:00 sati.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn