Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U jutrošnjoj akciji u parku Striježice korisnici Centra Josipovac zasadili drvo murve (FOTO)

Jutros su se u akciju građanske inicijative kolektivne sadnje drveća „Zasadi drvo ne budi panj“ uključili i korisnici Centra za rehabilitaciju Josipovac. Imali su priliku zasaditi drvo murve u parku Striježice i tako dati svoj mali ali značajan doprinos u ovoj građanskoj inicijativi koja je povezala sve žitelje Župe dubrovačke. Ponosno su istaknuli kako će sada dok budu šetali parkom moći svima pokazati svoje drvo.

Nakon druženja s ostalom djecom iz vrtića i škole Župe dubrovačke korisnici su ponijeli sadnice masline kako bi se pripremili za sutrašnju akciju sađenja u parku Centra za rehabilitaciju Josipovac na kojoj će sudjelovati brojni volonteri.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn