Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Uz kratkotrajno onečišćenje prošli tjedan u Mlinima, Kupari i Smokovjenac dobre kakvoće

Prema Programu utvrđivanja kakvoće mora na morskim plažama Dubrovačko-neretvanske županije za 2019. godinu, Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije obavio je deveto redovno ispitivanje mora na 118 plaža u periodu od 09. do 20. rujna 2019. godine.

More na 116 plaža odgovaralo je uvjetima Uredbe o kakvoći mora za kupanje. Tijekom ispitivanja, utvrđena su dva kratkotrajna onečišćenja, na plaži Porporela 10.09.2019. i na plaži Mlini 17.09.2019. Uzorkovani su dodatni i uzorci mora za kupanje, a rezultati ispitivanja ukazali su na prestanak kratkotrajnog onečišćenja.
Od ostalih 116 plaža, more na 112 plaža ocijenjeno je kao more izvrsne kakvoće, na plažama Trstenik na Pelješcu, Kupari i Smokovjenac u Župi dubrovačkoj dobre kakvoće, a more na plaži Kobaš na Pelješcu ocijenjeno je zadovoljavajućom ocjenom.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn