Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

"Zajedno za Ninu" na humanitarnoj zabavi u Kuparima prikupljeno više od 15 tisuća kuna

Na humanitarnoj zabavi "Zajedno za Ninu" jučer održanoj u Kuparima koju su organizirali DUMAME-e, Mame iz Dubrovnika i okolice, Tintilinići Animatori Dubrovnik i Magic bus Dubrovnik prikupljeno je 15.530 kuna.

- Ovim putem se zahvaljujemo svima vama dragi sugrađani, koji ste na bilo koji način doprinijeli ovoj humanitarnoj akciji, vama koji ste došli i svojim prisustvom još jednom pokazali svoje veliko srce. Posebno hvala onima koji su se odazvali na sudjelovanje u samom programu a to su : KUD "Marko Marojice" , plesno-edukativna udruga Convivo, ASTER- kulturno društvo Dubrovnik, zumba FORTUNA Dubrovnik.

Svim izvođačima programa veliko hvala na tolikoj volji za sudjelovanjem i na strpljenju, te na predivnoj atmosferi koja je sinoć zračila Kuparima ...
Zahvaljujemo se svim sponzorima i partnerima koji su nas podržali u organizaciji ove humanitarne akcije - poručuju Tintilinići Animatori Dubrovnik u objavi na svojoj Facebook stranici.

foto: Tintilinići Animatori Dubrovnik - Facebook


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn