Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Štićenici Centra za rehabilitaciju Josipovac izradili okvir za Sunset Beach

Jučer je na Sunset Beach-u Dubrovnik u blizini tobogana koji je i zaštitni znak ove plaže postavljen poseban okvir – mjesto za fotografiranje uz pomoć kojeg će posjetitelji moći “uhvatiti” brojne osmjehe i najljepše zalaske sunca u Uvali Lapad te ih podijeliti na društvenim mrežama. Da se ne radi o tek „običnom“ okviru, svjedoči priča o njegovoj izradi. Naime, okvir su izradili štićenici Centra za rehabilitaciju Josipovac lijepeći na njega kamenčiće s ove dubrovačke plaže, a njegov srcoliki oblik, osim ljubavi, simbolizira i sami Centar. Upravo su se kreatori okvira danas imali priliku prvi fotografirati sa svojim djelom nakon čega su na plaži uživali u zajedničkom druženju uz veselje i igru.„Simbol srca na poseban način prikazuju naši korisnici koji imaju značajnu ulogu kao graditelji zajedništva. Srce je i logo naše ustanove, ali i jezik kojim se najbolje sporazumijevamo. Zahvaljujemo se Sunset Beach-u Dubrovnik što je u svom kreativnom projektu izrade okvira srca koje će ovjekovječiti osmjehe brojnih posjetitelja značajnu ulogu dao upravo našim korisnicima. Oni su neizmjerno ponosni i raduju se što će njihov doprinos u izradi okvira ostati zabilježen na brojnim fotografijama. Ljubav zabilježena na fotografiji izrađena u ljubavi korisnika Centra za rehabilitaciju Josipovac.“ , izjavila je ovom prigodom v.d. ravnateljica Centra za rehabilitaciju Josipovac, Jelena Đuraš Gleđ.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn