Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Novosti na župskim cestama; Stupići na Putu dr. Starčevića, usporivači na Putu Dragovoljaca (FOTO)

Gumeni stupići su ove godine popularno sredstvo u pokušaju rješavanja problema parkiranja na župskim prometnicama. Tako su nakon Mlina i Srebrenog, postavljeni i na Putu dr. Ante Starčevića na dionici između dvije školske zgrade, na mjestu gdje godinama postoji problem nepropisnog zaustavljanja vozila na cesti. Stupići su kao i u Mlinima, postavljeni na sredini ceste između dva kolna traka.

Ležeći policajci na Putu Dragovoljaca Domovinskog rataNovosti ima i na Putu Dragovoljaca Domovinskog rata od Mandaljene prema Bjelicama gdje su postavljeni usporivači prometa poznatiji pod nazivom „ležeći policajci“ koji bi trebali primorati vozače da smanje brzinu na toj dionici ceste. Kako doznajemo iz Općine, ležeći policajci su postavljeni na zahtjev mještana tog dijela Župe.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn