Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Tradicionalna akcija čišćenja podmorja Župskog zaljeva - U moru sve manje smeća (FOTOGALERIJA)

Devetnaesta po redu, tradicionalna akcija čišćenja podmorja Župskog zaljeva u organizaciji Ronilačkog kluba Župa dubrovačka okupila je danas po lijepom i vrućem vremenu veliki brod sudionika, ronioca koji su čistili podmorje ispred Plata, Mlina i Srebrenog. Uz članove župskog kluba u akciji su i ove godine sudjelovali i ronioci iz Dubrovnika, Cavtata, te gosti iz Hercegovačkih klubova.

Ronioci ni ove godine nisu iz podmorja izvukli puno smeća, na barkama se našlo nekoliko vreća boca i nekoliko komada krupnijeg otpada, pa pohvaljuju župljane na ekološkoj osviještenosti, jer iz godine u godinu iz mora izvlače sve manje otpada, čemu uz osviještenost mještana sigurno pridonosi i ova akcija koja se održala punih 19. godina.

Po običaju, akcija je završila uz roštilj i zajedničku fotografiju na Plivalištu Gusara.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn