Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Održana akcija čišćenja plaža i obale “Reconnect - Uloži u prirodu” (FOTOGALERIJA)

U organizaciji grupe mještana i uz pomoć Aquarius Diving centra Mlini i Društvenog kluba Gusar, jučer se održala akcija čišćenja plaža i obale “Reconnect - Uloži u prirodu”.

Iako su vremenski uvjeti bili daleko od idealnih, okupio se zavidan broj od preko pedeset volontera koji su između povremenih pljuskova marljivo skupljali otpad od Beterine do Kupara. Opremljeni rukavicama i vrećama za otpad, a najviše od svega dobrom voljom, proveli su tako sudionici akcije nedjeljno popodne sa svojim prijateljima, obitelji, sumještanima, te su u četiri sata akcije čišćenja sakupili manji kamion otpada. Poslije akcije druženje se nastavilo na Plivalištu u Mlinima, a kako je to sve skupa izgledalo pogledajte u fotogaleriji.

Organizatori se žele zahvaliti i sponzorima: Župa dubrovačka d.o.o. – komunalno društvo, Pekara Župa, Pekara Lasić, Pekara Mljet, mesnice Zvrko, Zicer, Jax, Steak house Župaho, Diving Aquarius, Pirates Social Club Gusar, TZO Župa dubrovačka, VK Gusar i Komarda doo.


 

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn