Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Svi za Milu; Turnir Župskih mjesta prikupio 18.500, a predstava Bokarić 11.190 kuna

Aukcijom sportskih ikonskih rekvizita organizatori Turnira župskih mjesta, a s njima i brojni Župljani uključili su se u prikupljanje pomoći za liječenje djevojčice Mile Rončević iz Rijeke koja boluje od teškog oblika leukemije.

U deset sati aukcije koja je počela jučer u podne na kojoj je bio ponuđen 41 ikonski sportski artikal darovan za ovu humanitarnu akciju, prikupljeno je čak 18.500 kuna i to samo od licitacija za ponuđene rekvizite, bez dodatnih donacija s kojima će suma biti još veća.

S dvije reprizne predstave komedije "Bokarić" koje su odigrali prošlog vikenda, akciji se pridružila i Amaterska glumačka družina „Sve za Župu“. Župski glumci amateri predvođeni profesoricom Fani Perun za Milu su na predstavama prikupili 11.040 kuna i 20 eura.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn