Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U subotu humanitarni kviz Turnira župskih mjesta za kupnju elektromotornih kolica Stijepu Sutiću

Organizatori nedavno završenog Turnira župskih mjesta u subotu organiziraju još jedno humanitarno druženje, ovaj put je riječ o kvizu s 30 pitanja koja se mogu dotaknuti bilo kojeg od prijašnjih sedam turnira.

- Ekipa mora biti sastavljena iz jednog mjesta. Budući da smo ograničeni na samo 14 mjesta, odlučili smo da prednost imaju ekipe koje su se prijavile na posljednji turnir. Igrač nije trebao sudjelovati na turniru da bi kao mještanin igrao subotnji kviz za svoje mjesto. Također bi zamolili ekipe da dođu u dresovima u kojima su igrali turnir, kako bi kviz dobio na draži - poručuju organizatori.

Uplata za sudjelovanje na kvizu je 100 kuna po ekipi, a sav novac od uplata će biti doniran gosparu Stijepu Sutiću kao pomoć pri kupnji novih elektromotornih invalidskih kolica.

Turnir će se održati u Caffe baru Catamaran u Srebrenom, u subotu 2. ožujka s početkom u 20 sati, a prijave se primaju i inbox Facebook stranice Turnira župskih mjesta ili na broj 099 298 3810.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn