Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Meteoalarm izdao najveće, crveno upozorenje - Sutra olujna bura s orkanskim udarima !!

Olujna bura s orkanskim udarima! najjači udar vjetra više od 110 kilometara na sat. Poduzmite mjere za samozaštitu, navodi se u upozorenju Meteoalarma koji je za sutra izdao najveće crveno upozorenje za Dubrovačko područje, ali i za cijelu hrvatsku obalu.

- Postoji rizik za osobnu sigurnost zbog iščupanih stabala, polomljenih grana te letećih krhotina. Očekuju se rasprostranjena oštećenja konstrukcija, prekid prometa i prekid opskrbe energijom - stoji u upozorenju Meteoalarma.

Bura će naglo jačati u noći s petka na subotu, a pratit će je i nagli pad temperatura pa bi u subotu ujutro mogao biti tek koji stupanj iznad nule.

- Bit će to jedna od jačih bura a dubrovačkom području u posljednjih nekoliko godina - napisao je na svom Facebook profilu Storm Chaser Danijel Pavlinović čijim prognozama se itekako vjeruje.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn