Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Stijepu Sutiću treba naša pomoć za nabavu novih elektromotornih invalidskih kolica

Većina Župljana često sreće Stijepa Sutića iz Vrela i njegova elektromotorna invalidska kolica na magistrali kroz Župu. Međutim, nakon šest godina upotrebe elektromotorna kolica su dotrajala i  Stijepo treba nova bez kojih će ostati zarobljen u četiri zida kuće.

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje je 28. prosinca odbio Stijepovu žalbu na prvostupanjsko rješenje područnog ureda u Splitu kojim se odbija nabava novih elektromotornih kolica kakva sada koristi. Odobrena su mu druga, višestruko jeftinija, a njemu potpuno beskorisna, jer u njima ne bi mogao savladati uspone na magistrali, pogotovo onaj ispred njegove kuće u Vrelu. Preostalo bi mu samo da njima ide po stanu.

- Bez novih invalidskih kolica koja koštaju 71 tisuću kuna, ostat ću zarobljen u četiri zida kuće. Stara kolica su mi se pokvarila i ne mogu se popraviti, HZZO mi je odbio molbu za nova kolica, Vi ste mi jedina nada - poručio je Stjepo Sutić putem videopriloga DuTV-a objavljenog na društvenim mrežama.

STIJEPO SUTIĆ TREBA NAŠU POMOĆ
IBAN: HR3823400093111638295

Izvor; DuTV - Facebook


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn