Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U Domu u Buićima održana redovna skupština DVD Župa dubrovačka

Sinoć je u Domu u Buićima održana je redovna skupština DVD Župa dubrovačka na kojoj je prisustvovalo oko 70 članova društva. Minutom šutnje za stradale u HE Dubrovnik i pozdravnim govorom skupštinu je otvorio dopredsjednik DVD-a Niko Miloslavić (Ćumo), nakon usvajanja radnog predsjedništva pročitan je i usvojen Dnevni red.

Zapovjednik Željko Miloslavić je iznio izvješće o radu kao i financijsko izvješće za proteklu godinu koje je jednoglasno prihvaćeno, a nakon toga je Nikola Kurajica iznio izvješće Nadzornog odbora. Nakon usvajanja plana rada i financijskog plana za 2019. godinu , nazočnima su se obratili općinski načelnik Silvio Nardelli i županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.

Skupština je završena tratamentom u prostorijama bratstva Buići.


VEZANE VIJESTI

Nardelli zahvalio članovima župskog DVD-a na brzoj intervenciji i traganju za unesrećenima


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn