Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Od 7. do 10. siječnja prognozirana velika opasnost od hladnog vala

Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije uputio je upozorenje Državnog hidrometeorološkog zavoda na opasnost od hladnog vala u razdoblju od 7. do 10. siječnja 2019. godine.

Prema prognozama temperatura bi se noćas (u noći s ponedjeljka na utorak) uz umjeren sjeveroistočni vjetar mogla spustiti i do -4 °C, a u noći s utorka na srijedu su prognozirane oborine uz temperaturu od 2 do 3°C što bi moglo donijeti i snijeg.

Prognoze Norveškog instituta predviđaju malo više temperature, ali isto oko nule. Hladno vrijeme s noćima u minusu će potrajati do nedjelje, a sljedeći tjedan donosi nekoliko stupnjeva više temperature i kišu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn