Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

ANKETA; Kakva im je bila 2018. - Jesu li ispunili svoje planove i očekivanja

Za kraj 2018. ostavili smo anketu u kojoj smo naše sumještane pitali; Kakva im je bila 2018. i jesu li ispunili svoje planove i očekivanja ?


 MARIJETA KLIS

2018 je iza nas. Za Mažoretke Župe dubrovačke godina slavlja 10 godina postojanja u kojoj su napravljena dva velika događaja. 22. Državno prvenstvo mažoretkinja Hrvatske po prvi put održano u Župi i treći tradicionalni Božićni koncert ove godine održan u Sheratonu. Između ostalog napravljena je i audicija za nove članove gdje je odaziv bio fantastičan tako da nema straha za opstanak jer uz nove trenerice i nove mažoretkinje Mažoretke Župe nastavljaju dalje punim plućima.


 MARO JOKOVIĆ

2018 je bila standardno naporna. S klubom i reprezentacijom je bilo mnogo uzbuđenja, utakmica a, srećom, i trofeja. Ciljevi su manje-vise ispunjeni i u pozitivnom ozračju gledam prema 2019.-oj.

 


IVA OBERAN

Jako sam zadovoljna s proteklom 2018., pogotovo što se tiče sportskih rezultata i uspjeha. Također upisala sam fakultet koji sam htjela, a medalja i putovanja nije nedostajalo. Nadam se da će 2019. biti još bolja i uspješnija.

 


JURE MARIĆ

Godinu na izmaku ocijenio bih s vrlo dobar uz želju da kroz narednu dođemo do odličan. Na poslovnom planu bila je stabilna ali nažalost i tipično birokratski spora po pitanju realizacije pojedinih projekata gdje ovisimo o cjelokupnom sustavu. Osim zdravlja i osobnog zadovoljstva, svima, pa tako i sebi želim u 2019. ispunjenje i realizaciju svih ''dugova'' iz prošle i naravno planova za nadolazeću godinu. I puno više lijepe riječi jer nam je sve više nedostaje u komunikaciji.


MARIJA JELIĆ

2018. godina je za DV Župa dubrovačka bila uzbudljiva i vrlo uspješna. U protekloj godini smo rasli i napredovali na mnogo polja: edukativno, prostorno i kadrovski. Nadamo se da ćemo u godini koja nam je pred vratima kao zajednica nastaviti rasti i uspjeti u nastojanjima da župskoj djeci pružimo još kvalitetniji predškolski odgoj.


ŽELJKO MILOSLAVIĆ

Protekla godina mi je bila dobra u svemu i ispunila moja očekivanja, nadam se da će se tako nastaviti i u Novoj.

 

 

 


SILVIO NARDELLI

Za Općinu bila je to jedna u nizu godina koja nije puno odskakala od prosjeka. Privatno, ne bi komentirao godinu koju napuštamo, nadam se da će mi sljedeća biti bolja.

 

 


MADE  ŽERAVICA

2018. za mene je bila s puno sportskih izazova, nisam imala puno sreće u ostvarenju svih, ali svakako mi je to dalo iskustvo i motivaciju za one sljedeće sto me čeka u 2019.

 

 


MARIO BAROVIĆ

Sve u svemu super godina i pojedinačno i klupski.Osvojio sam petu titulu prvaka države u tri različite discipline autosporta, ovaj put u autoslalomu. Klupski odlično drugo mjesto na brdskim stazama zahvaljujući odličnoj suradnji s našim "novim" Župljanima. Za sljedeću godinu želim klupski skalin više te još jedan naslov državnog prvaka dovesti u Župu... Svima koji su pomogli kao i svim ljudima dobre volje želim sve najbolje za Božićne blagdane i uspješnu novu godinu!


FANI PERUN

2018. je bila uobičajena godina. Nešto se ostvari, nešto ne. Više od planiranog volim ono što spontano dođe.
Najljepši dio protekle godine je kad sam bila zamjenica ravnatelja. Puno sam napravila u relativno kratkom periodu pa je osjećaj zadovoljstva neprocjenjiv.

 


MARKO MILOSLAVIĆ

Odrađena je još jedna uspješna sezona, otvoreni neki novi projekti i planovi ali ono po čemu ću sigurno pamtiti ovu godinu jest zasnivanje obitelji i rođenje naše malene curice. Izgleda da su mi se sve kockice posložile baš u ovoj godini pa će 2018. ostati duboko urezana u moje sjećanje kao uspješna i radosna godina.


DOMAGOJ KRISTOVIĆ

Ono što je najvažnije svi smo bili zdravi, dobri i na okupu. Bila je to prilično mirna godina, mislim da sam u poslovnom smislu onako sam sebi malo narastao, sve je nekako teklo kako treba. Najvažnije je da nemam  izdvojiti ništa loše i negativno. U privatnom smislu bogatiji smo za jednog člana, dobio sam malog nećaka. Uz zdravlje, sreću i veselje u  sljedećoj  godini  želio bih  malo više boraviti izvan Župe, posjetiti prijatelje diljem Hrvatske, ali i otići na neko daleko putovanje. Najbitnije mi je da na kraju i kroz sve što me čeka ostanem ipak svoj.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn