Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nazdravlje Vam Stara godina ! Za ispraćaj 2018. narančasto upozorenje Meteoalarma

Za staru godinu i ispraćaj 2018. meteorolozi su izdali narančasto upozorenje. Mjestimice jaka bura s olujnim udarima, osobito prema kraju dana, najjači udar vjetra od 40 do 90 kilometara na sat. Na moru jaka, mjestimice vrlo jaka bura i tramontana. Najjači udari vjetra 35-55 čvorova (65-100 km/h).

Najavljeni loši vremenski uvjeti vjerojatno neće omesti sve one koji će se noćas zabaviti na Stradunu ili na drugim mjestima gdje je organiziran doček na otvorenom. Ipak, najugodnije će biti onim Župljanima koji će i ove godine najdužu noć provesti u toplini ugostiteljskih objekata i svojih domova.

Dragi čitatelji Župčice, Nazdravlje Vam Stara godina ! Želimo Vam da u dobrom društvu i raspoloženju dočekate Novu 2019-u.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn