Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Kakva nam je bila 2018. godina - "Kakvo smo samo prekrasno ljeto imali"

Danas se opraštamo od godine koju na lokalnom nivou nećemo pamtiti po nikakvim značajnijim događanjima. Počela je s problemima u realizaciji projekta obnove Kupara koji su riješeni aneksom ugovora, ali početak radova ćemo izgleda pričekati još neko vrijeme, isto kao i u Platu gdje je projekt "zapeo" u problemima s Agrokorom.

Imali smo snijeg u ožujku, dobili nove Semafore na raskrižju za Poslovnu zonu, a i prezentaciju nove trase brze ceste koja bi trebala prolaziti kroz Župu.

Ipak, 2018. će zauvijek ostati u našim sjećanjima zbog velikog uspjeha hrvatskih sportaša. "Kakvo smo prekrasno ljeto imali" rekao je Luka Modrić na dodjeli nagrade za najboljeg igrača svijeta.

Bio je to nezaboravnih mjesec dana, vrijeme veselja i slavlja, uživanja u odličnim igrama Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Vaterpolska reprezentacija osvojila je brončano odličje na Europskom prvenstvu u Barceloni, a šlag na kraju sportske godine za pamćenje je bilo osvajanje Davis kupa Hrvatske teniske reprezentacije.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn