Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Olujno jugo donosi obilnu kišu, snijeg zabijelio kontinentalnu Hrvatsku

Dok u kontinentalnim dijelovima Hrvatske vladaju pravi zimski uvjeti, kod nas će olujno jugo prema prognozama tijekom dana u donijeti obilnu kišu. Oborine bi trebale prestati tijekom sutrašnjeg dana, a očekuju se ponovno za vikend.

Snijeg pada u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, dok su u ostalom dijelu zemlje kolnici skliski od kiše.

Državni hidrometeorološki zavod izdao i crveno upozorenje za neke dijelove zemlje. Crveni je meteoalarm zbog vjetra, snijega i poledice danas na snazi za Gospićku regiju, regiju Kvarnera i Kvarnerića te za Velebitski kanal. Za karlovačku regiju, zapadnu obalu Istre, sjevernu, srednju i južnu Dalmaciju na snazi je narančasto upozorenje, dok je za ostale dijelove zemlje izdan žuti meteoalarm, posebice u prvom dijelu dana.