Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Sladoled na kotačima Gordane Kovačević i Giampiera Vismara u posjeti Josipovcu

Najslađe vozilo koje je posjetilo Centar za rehabilitaciju Josipovac posebno je razveselilo korisnike Josipovca u petak kada su vlasnici slatkog talijanskog kutka ICE CAFÉ Milano iz Mlina, Gordana Kovačević i Giampiero Vismara, ispred  Centra dovezli svoj neodoljivi sladoled na kotačima. Bio je to nesvakidašnji prizor kako korisnicima tako i djelatnicima Centra Josipovac koji su se na ovaj posebno topli dan osvježili ukusnim sladoledima.

Svoje veliko srce Gordana i Giampiero pokazali su zaposlivši korisnicu Centra za rehabilitaciju Josipovac koja već nekoliko mjeseci radi u ICE CAFÉ Milano. Korisnici posjeduju sposobnost za obavljanje određenih poslova i potrebno im je pružiti priliku da pokažu ono što najbolje znaju.

- Zahvalni smo što su Gordana i Giampiero prepoznali vrijedne ruke naše korisnice na ponos svih djelatnika Centra za rehabilitaciju Josipovac - poručuju iz Josipovca.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn