Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Gabrijela, šestogodišnja djevojčica iz Župe treba pomoć za liječenje u Pragu

Šestogodišnja djevojčica iz Župe Gabrijela i njezina mama Mirela narednih dana putuju u Prag gdje Gabrijelu čeka liječenje 12 ciklusa protonskim zračenjem, punih 6 tjedana.

"Njena mama je moja prijateljica iz školskih dana, samohrana je mama, i treba našu pomoć ! HZZO pokriva put i zračenja, ali hranu i smještaj ne, a za njih dvije je to skupo. Dubrovčani, ujedinimo se. Možemo mi to. Za Gabrielu i mamu Mirelu pokažimo im da nisu same i pružimo im ruku ! Također vas molim ako tko ima ikakav stan u Pragu da mi se javi ili zna ikoga da iznajmljuje na mjesec i pol dana. Hvala.  Molim vas dijelite!" - napisala je na svom Facebook profilu Iva Funtek koja je pokrenula akciju za malu Gabrijelu.

Račun za uplatu:

HR0324840083217956186 RBA

Mirela Šetka


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn