Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Tribina "Nasilje među djecom - stručnjaci sudionici ili zaštitnici u nasilju"

Povodom "Međunarodnog dana nenasilja" u sklopu kampanje protiv vršnjačkog nasilja pod nazivom "Nisi sam, ima nas još" 4. listopada na Sveučilišnom kampusu u Dubrovniku s početkom u 10 sati održat će se velika javna tribina pod nazivom " Nasilje među djecom - stručnjaci sudionici ili zaštitnici u nasilju".

Ovo je jedna u nizu aktivnosti koja se provodi u sklopu navedene kampanje koja obuhvaća cijeli niz aktivnosti, mjera i radnji.

Na tribini će govoriti prof. dr.sc Gordana Buljan Flander, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, gospođa Misir, ravnateljica Centra za socijalnu skrb grada Dubrovnika, te gospođa Jerinić - Njirić, ispred Zavoda za javno zdravstvo DNŽ.

Tribinu organizira Udruga za sigurnost u prometu Dubrovnik.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn