Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Grmljavinsko nevrijeme - Palo 200 litara kiše, Kamena zgrada u Kuparima opet pod vodom (FOTO)

Zbog jakog  grmljavinskog nevremena s obilnom kišom koje je tijekom noći pogodilo naše područje, na više mjesta kroz Župu je došlo do prodora vode u stanove, kuće i poslovne objekte. Palo je skoro 200 litara kiše po četvornom metru, točnije prema podacima Meteorološke postaje u Mandaljeni 198.3 mm.

Župski vatrogasci su na terenu od četiri sata jutros, najgore stanje je po običaju u Kuparima kod Kamene zgrade, gdje je poplavljena zgrada, dvorište, prometnice i automobili. Voda je prodrla u stanove i poslovne objekte i u Čibači i Srebrenom. Nevrijeme je izazvalo i više odrona i poplavljenih dijelova prometnica  kako na magistrali, tako i na ostalim cestama kroz Župu.

Prema prognozi Meteorološke postaje u Mandaljeni, oborine će nastaviti padati do popodnevnih sati.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/Kroz_zupu3/poplava_kamena_kuca021018{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn