Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Vodovod i kanalizacija za Ivanicu; Vodovod će ishodovati građevinsku dozvolu do granice

U Gradu Dubrovniku održan je sastanak na temu naselja Ivanica u susjednoj BiH, koje se nalazi u drugoj vodozaštitnoj zoni izvorišta rijeke Omble, a na kojem su uz gradonačelnika Mata Frankovića i zamjenicu Orlandu Tokić sudjelovali i Silvio Nardelli  načelnik Općine Župa dubrovačka, Jedinstvenog upravnog odjela Jure Marić, Zoran Đuroković, generalni direktor Hrvatskih voda te Irina Putica, voditeljica Vodnogospodarskog odjela za slivove južnog Jadrana, kao i Andrija Šimunović, načelnik Općine Ravno iz BiH, te predsjednik i član Uprave Vodovoda Dubrovnik Lukša Matušić i Vicko Begović.

Na sastanku je dogovoreno da će Vodovod Dubrovnik ishodovati građevinsku dozvolu za vodovodnu i kanalizacijsku mrežu do granice s BiH, nakon čega će se kroz Međudržavno povjerenstvo za vode Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine dogovoriti nastavak izgradnje sustava te ishodovati dozvole za vodu i kanalizaciju cijelog područja Ivanice. Ujedno je zaključeno kako se sva dokumentacija koja se odnosi na izgradnju infrastrukture vode i kanalizacije na području Ivanice treba usuglasiti s ovlaštenim institucijama na području RH, u cilju zaštite izvorišta Ombla.

foto: Grad Dubrovnik


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn