Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župski DVD sudjelovao u gašenju požara oko Orebića i u Konavoskim brdima (FOTO)

Uz brojne vatrogasce iz cijele Županije, a i ostalih dijelova Hrvatske i članovi župskog DVD-a gasili su proteklih dana velike požare oko Orebića i Konavoskim brdima. Stanje na  požarištima u našoj županiji jutros je pod kontrolom, ali su požari i dalje aktivni. Kako danas vremenski uvjeti omogućavaju korištenje zračnih snaga, iz MORH-a javljaju da će se danas Canadair i Airtractori preusmjeravati djelovanja na najkritičnijim područjima, pa se vjeruje da bi tijekom dana požari mogli biti izgašeni.

DVD Župa dubrovačka je na gašenju požara u Orebiću sudjelovao s jednim vozilom i šest vatrogasaca u dvije smjene, a u Konavoskim brdima s jednim vozilom i četiri vatrogasca u dvije smjene.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/Kroz_zupu3/pozar_orebic_konavle{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn