Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Korisnici Centra za rehabilitaciju Josipovac u posjeti Postaji pomorske policije

Uoči blagdana Sv. Mihovila zaštitnika policije, korisnici Centra za rehabilitaciju Josipovac u pratnji svojih stručnih djelatnika i ravnateljice Marine Sambrailoposjetili su postaju Pomorske policije Dubrovnik.

Za vrijeme posjeta korisnici su imali priliku upoznati djelatnike pomorske policije ali i vidjeti brojne policijske vještine koje su izazvale oduševljenje kod korisnika.Prezentiran im je rad operatera pomorskog prometa i nadzor mora, policijska oprema, kao i policijska vozila. Korisnike je posebno razveselila vježba sa službenim policijskim psom kao i vožnja u policijskom automobilu.

Ovom prilikom korisnici i djelatnici Centra za rehabilitaciju Josipovac zahvaljuju na suradnji i gostoprimstvu načelniku Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske gospodinu Ivanu Pavličeviću, načelniku Pomorske policije Dubrovnik gospodinu Matku Klariću, te svim djelatnicima postaje pomorske policije. Korisnici centra su u znak zahvale djelatnicima poklonili likovni rad na temu „Pomorska policija“.Uz srdačnu dobrodošlicu djelatnici pomorske policije darovali su korisnicima Josipovca prigodne poklone za uspomenu na ovaj poseban susret i novo poznanstvo koje će se nastaviti s druženjem u prostorima Centra Josipovac.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/Kroz_zupu3/josipovac_pomorska_policija{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn