Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Udar vjetra otrgnuo s veza i prevrnuo barku u Srebrenom, palo stablo na Rijeci (FOTO)

Jaka bura s olujnim udarima koja od popodnevnih sati puše na dubrovačkom području izazvala je brojne probleme kroz Župu. U Srebrenom je udar vjetra otrgnuo s veza i prevrnuo barku, a brojni vlasnici barki i brodica su došli u luku provjeriti što je s njihovim plovilima. Na Putu dr. Ante Starčevića ispred nove školske zgrade na Mljekari vjetar je polomio upozoravajući semafor s treptećim žutim svjetlom i znakom iznad pješačkog prijelaza.  Intervenirao je i župski DVD koji je uklonio stablo koje je palo na put i na barku na suhom vezu na Rijeci kod boćarskih terena.

Zbog jake olujne bure zatvoren je Most dr. Franja Tuđmana, prekinute su trajektne i katamaranske linije, a otkazani su i brojni letovi u Zračnoj luci Dubrovnik.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/Kroz_zupu3/bura_240918{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn