Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

"Mame iz Župe"; "Peticija za poboljšanje uvjeta u školskoj dvorani OŠ Župa dubrovačka"

Na Facebook grupi "Mame Župe dubrovačke" oglašena je "Peticija za poboljšanje uvjeta u školskoj dvorani OŠ Župa dubrovačka" s potpisom pokretača "Mame iz Župe".

"Vjerojatno ste već upoznati s problemom nehumanih uvjeta u dvorani osnovne škole" Župa dubrovačka" a sve zbog nefunkcioniranja sustava klimatizacije i ventilacije. Uslijed velikih vrućina postajemo svjedoci sve češćih dječjih zdravstvenih problema uslijed izvođenja školske nastave i treninga u prostoru dvorane osnovne škole.

Molimo, potpišite ovu peticiju kako bi svojoj djeci i budućim generacijama omogućili optimalne uvjete za rad i trening u školskoj dvorani" - navodi se u pozivu za potpisivanje peticije na Facebooku koji je dostavljen i na adrese našeg portala.

Peticija se može potpisati OVDJE , a na istoj stranici je vidljiv i trenutni broj potpisnika.

Podsjetimo, o ovom problemu se raspravljalo i na poslijednjoj sjednici župskog Općinskog vijeća


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn