Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Prema rezultatima četvrtog ispitivanja more na župskim plažama je izvrsne kakvoće

Prema Programu utvrđivanja kakvoće mora na morskim plažama Dubrovačko-neretvanske županije za 2018. godinu, Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije obavio je četvrto redovno ispitivanje mora na 118 plaža u periodu od 28. lipnja do 5. srpnja 2018. godine. Uzorci mora na svih 118 plaža odgovarali su uvjetima Uredbe o kakvoći mora za kupanje (NN 73/08).

Od ukupno 118 plaža, more na 115 plaža , uključujući i sedam župskih plaža, ocijenjeno je kao more izvrsne kakvoće. More je na plaži Portina u Pločama bilo dobre kakvoće, dok je more na plaži Ušće Ploče u Pločama i Kobaš u Stonu ocijenjeno zadovoljavajućom ocjenom.

Uzorci za ovo ispitivanje na župskim plažama su uzeti 2. srpnja od 08:20 (Kupari) do  09:50 (Pod Maslovom)


UV_zuc
UV_tzo
UV_opcina_zupa
UV_hdz_zupa
UV_HDZ_zupanija
UV_pametnom_dosta

Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn