Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Treće ispitivanje; Na sedam župskih plaža more izvrsne, a na plaži Srebreno dobre kakvoće

Prema Programu utvrđivanja kakvoće mora na morskim plažama Dubrovačko-neretvanske županije za 2018. godinu, Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije obavio je treće redovno ispitivanje mora na 118 plaža u periodu od 11. do 20. lipnja 2018. godine. Uzorci mora na svih 118 plaža odgovarali su uvjetima Uredbe o kakvoći mora za kupanje (NN 73/08).

Na šest župskih plaža na kojima se uzimaju uzorci more na ovom ispitivanju je bilo izvrsne kakvoće, dok je na plaži Srebreno ocijenjeno dobrom ocjenom.

Uzorci na sedam župskih plaža su uzeti 14. lipnja od 9:00 (Kupari) do 10:15 (Pod Maslovom) na dan uzorkovanja nije bilo kiše, dok je dan prije padala umjerena kiša.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn