Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Vježba župskog DVD-a i stožera Civilne zaštite na igralištu Gajine (FOTO / VIDEO)

Na igralištu Gajine - poligonu župskog DVD-a jutros je održana vježba stožera Civilne zaštite Župe dubrovačke i župskog DVD-a na temu “Sudar dva vozila s izazivanjem požara otvorenog prostora”.

Prema scenariju vježbe došlo je do sudara dva vozila u kojem je ozlijeđeno nekoliko osoba, a uslijed sudara i izlijetanja vozila s ceste došlo je do zapaljenja vozila i požara otvorenog prostora. U intervenciji su sudjelovala tri vozila DVD-a Župa dubrovačka s većim brojem vatrogasaca, vozilo i djelatnici Hitne medicinske pomoći, djelatnici Komunalnog poduzeća Župa dubrovačka, te članovi stožera Civilne zaštite.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn