Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Vježba župskog DVD-a i stožera Civilne zaštite na igralištu Gajine (FOTO / VIDEO)

Na igralištu Gajine - poligonu župskog DVD-a jutros je održana vježba stožera Civilne zaštite Župe dubrovačke i župskog DVD-a na temu “Sudar dva vozila s izazivanjem požara otvorenog prostora”.

Prema scenariju vježbe došlo je do sudara dva vozila u kojem je ozlijeđeno nekoliko osoba, a uslijed sudara i izlijetanja vozila s ceste došlo je do zapaljenja vozila i požara otvorenog prostora. U intervenciji su sudjelovala tri vozila DVD-a Župa dubrovačka s većim brojem vatrogasaca, vozilo i djelatnici Hitne medicinske pomoći, djelatnici Komunalnog poduzeća Župa dubrovačka, te članovi stožera Civilne zaštite.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/Kroz_zupu2/vjezba_gajine{/gallery}

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn