Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Dodijeljene nagrade za najbolje radove na temu katastrofa i snaga sustava civilne zaštite (FOTO)

Dvorana župske škole na Mljekari jutros je ugostila izložbu radova djece i mladih iz naše županije pristiglih na Natječaj za likovne, literarne i foto radove djece i mladih na temu katastrofa i snaga sustava civilne zaštite i svečanoj dodjeli priznanja najboljim radovima na županijskoj razini. Uz priznanja autori najboljih likovnih i literarnih radova su dobili na poklon i knjige u izdanju Društva „Slagalica“.

U programu koji je organizirao Područni ured za zaštitu i spašavanje Dubrovnik u suradnji s OŠ Župa dubrovačka i uz pokroviteljstvo Društva „Slagalica“, sudjelovali su najmlađi članovi KUD-a Marko Marojica, Župske Mažoretke, te učenici župske škole koji su recitirali stihove o interventnim službama i njihovim poslovima koje je napisao zaposlenik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Dubrovnik Župljanin Leo Klešković. Nagrade je dodijelili pročelnica Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Dubrovnik Ana Miličić, pripadnici interventnih službi, te zamjenik općinskog Načelnika Mirko Maslać.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn