Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Dodijeljene nagrade za najbolje radove na temu katastrofa i snaga sustava civilne zaštite (FOTO)

Dvorana župske škole na Mljekari jutros je ugostila izložbu radova djece i mladih iz naše županije pristiglih na Natječaj za likovne, literarne i foto radove djece i mladih na temu katastrofa i snaga sustava civilne zaštite i svečanoj dodjeli priznanja najboljim radovima na županijskoj razini. Uz priznanja autori najboljih likovnih i literarnih radova su dobili na poklon i knjige u izdanju Društva „Slagalica“.

U programu koji je organizirao Područni ured za zaštitu i spašavanje Dubrovnik u suradnji s OŠ Župa dubrovačka i uz pokroviteljstvo Društva „Slagalica“, sudjelovali su najmlađi članovi KUD-a Marko Marojica, Župske Mažoretke, te učenici župske škole koji su recitirali stihove o interventnim službama i njihovim poslovima koje je napisao zaposlenik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Dubrovnik Župljanin Leo Klešković. Nagrade je dodijelili pročelnica Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Dubrovnik Ana Miličić, pripadnici interventnih službi, te zamjenik općinskog Načelnika Mirko Maslać.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/Kroz_zupu2/112Centar_nagrade{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn