Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Biskup Mate Uzinić podijelio sakrament Svete Potvrde krizmanicima Župe Mandaljena (FOTO)

Biskup dubrovački mons. Mate Uzinić jučer je sakrament Svete Potvrde podijelio četrdeset i četvero ovogodišnjih krizmanika župe svete Marije Magdalene u Mandaljeni.

U svojoj propovijedi biskup Uzinić se osvrnuo na zadaću čovjeka kojemu je Bog nakon što ga je stvorio, povjerio svijet da ga svojim radom uzdržava i unaprjeđuje, da ga obogaćuje svojim djelovanjem i radom.

- Od danas je ta zadaća povjerena Vama, to znači biti zreli kršćanin , biti oni koji će nastaviti uređivati i održavati, stvorenu stvarnost. Obogaćivati je svojim doprinosom, činiti ovaj svijet, ali i sebe samima iz dana u dan boljima. Biti oni koji će graditi crkvu, kao članovi crkve uključujući se na različite načine u život crkve, nastaviti činiti ono što je Isus započeo, nastaviti djelo Njegovog spasenja, nastaviti propovijedati evanđelje do kraja zemlje i vremena na različite načine se uključujući u to poslanje ondje gdje vas Bog šalje i onako kako vas šalje. Svatko od Vas treba otkriti koji je to način - rekao je biskup Uzinić krizmanicima.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/religija/krizma_mandaljena18{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn