Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Pogledajte kako danas izgledaju šetnica i plaža u Srebrenom (FOTOGALERIJA)

U listopadu prošle godine počeli su radovi na prvoj fazi sanacije i uređenja obalne šetnice i plaže u naselju Srebreno, na dionici od hotela Sheraton do ”Čeških banja”, vrijedni gotovo 6 milijuna kuna koji su trebali biti gotovi do 1. svibnja ove godine.

Nažalost, iako je završena većina predviđenog, šetnica još nije ni blizu izgledu koji bi trebala imati krajem Svibnja. Na istočnom djelu od CB Catamaran prema Mlinima su ostali sitni radovi i popravci, te hortikulturno uređenje, dok je na zapadnom dijelu ispred hotela Sheraton prema mulu šetnica i plaža još uvijek pravo gradilište.

Gradilište su danas u pratnji predstavnika nadzora izvođača radova obišli Općinski načelnik Silvio Nardelli i pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Jure Marić.

- Premda ima nekih objektivnih okolnosti, ne može se opravdati kašnjenje radova. Dogovorili smo da se što hitnije riješe potrebni popravci na dijelu od "Čeških banja" do CB Catamaran, isprave svi nedostaci koji su uočeni. Izvođač obećava će do kraja sljedećeg tjedna završiti radove na cijeloj dionici, naše Komunalno poduzeće će zatim izvršiti hortikulturne radove. Kako se mogu očekivati još neki zaostali radovi i popravci, na šetnici će se vjerojatno raditi do polovine Lipnja, možda i malo duže - rekao je načelnik Nardelli.

Kako danas izgledaju šetnica i plaža u Srebrenom pogledajte u našoj Fotogaleriji i videoprilogu ŽuTV-a.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/Kroz_zupu2/radovi_setnica0518{/gallery}

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn