Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Druženje i sportsko natjecanje članova braniteljskih udruga na Donjem Brgatu (FOTO)

Popodnevni i večernji dio jučerašnjeg dana Općine dio članova župskih braniteljskih udruga; HVIDR-e, UHDDR-a i UHBDDR-a proveli su u druženju i sportskom natjecanju na Donjem Brgatu. Natjecali su se u Malom nogometu, Boćanju i Treseti, a za kraj je organizirana zajednička večera na kojoj su ugostili i čelnike Općine.

Najboljima po disciplinama su podijeljeni pehari koje je uručio načelnik Nardelli. U Malom nogometu prvi je bio UHDDR, drugi UHBDDR, a treća HVIDR-a, u Boćanju je slavila HVIDR-a, drugo mjesto je pripalo UHDDR-u, a treće UHBDDR-u, dok je u Treseti pobijedio UHBDDR, druga bila HVIDR-a, treći UHDDR.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/Kroz_zupu2/branitelji_danopcine{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn